Bergtraining

Motor Rijvaardigheidsreizen- Bergtraining

Elk jaar worden de volgende, meerdaagse bergtrainingen door rijschool Preeker georganiseerd.

Het verbeteren van je persoonlijke motorrijvaardigheden en rijstijl.Dat is het doel van de motorrijvaardigheidsreizen. Onder deskundige begeleiding rijden we in een kleine groep van maximaal 6 personen door een prachtige omgeving met fantastische stuurwegen.

De bergtrainingen zijn geschikt voor alle type motoren en voor iedere motorrijder(ster) met een rustige of sportieve rijstijl.

Tijdens het rijden en in het hotel wordt behandeld o.a door middel van video opnamens de bochten techniek, het op offeren van bochten, lijnen spel, haar speld bochten, kijk techniek, stuur techniek,rem techniek, plaats op de weg en risico perceptie.

Voor meer informatie of je op te geven voor een meerdaagse bergtraining kan je bellen met Rijschool Preeker Wormerveer : 075-6401064 of Purmerend 0299-425848 Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen.

Regionale Motorvaardigheids Training

Via de KNMV is het mogelijk om een Regionale Motorvaardigheids Training (klik op RMT) te volgen. Het bijzondere aan deze regionale training is het feit, dat deze praktijkopleiding in je eigen omgeving wordt gegeven. Samen met instructeur Ron,Eddy of Rodney gaan (max.) drie cursisten op pad om de algemene voertuigbeheersing te verbeteren en het certificaat te behalen.

De dagcursus RMT (Regionale Motorvaardigheids Training) vindt plaats in de Zaanstreek Waterland en kost € 175,- (max. 3 personen, inclusief lunch). Meer informatie?