Bergtraining

Bergtraining
In 2014 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Moto Sportivo voor het verzorgen van verhoogde rijvaardigheidstrainingen.
Deze trainingen vinden plaats in de Duitse Eifel en Sauerland, de Dolomieten (Italie) en de Vercors aan de rand van de Franse Alpen.
Het zijn fantastische gebieden waar de motorrijder naast voldoende training zich ook in een ongedwongen vakantiesfeer zal wanen in goede en sfeervolle hotels.
Het is een training waarbij diverse technieken aan bod komen o.a.:
• Bochtentechniek (korte bochten, lange bochten, haarspeldbochten en onoverzichtelijke bochten)
• Kijktechnieken
• Rijtechnieken o.a. zithouding en tractie
• Diverse stuurtechnieken
• Remtechnieken
• Verkeersveiligheid zoals verkeersinzichten en lezen van de weg

Meer informatie over de trainingen van Moto Sportivo:
Rijervaring helpt om motorrijders beter te laten rijden, maar motorrijders die een rijvaardigheidstraining gevolgd hebben weten eerder wanneer een situatie gevaarlijk wordt.
Moto Sportivo organiseert speciaal voor de motorrijder 3 tot 9 daagse rijvaardigheidstrainingen in bergachtige gebieden.
Bij meerdaagse trainingen worden diverse technieken vaker behandeld zodat er een groter resultaat is en uw rijvaardigheid verhoogd wordt.

De trainingen zijn voor alle typen motoren toegankelijk en worden gegeven door ervaren instructeurs verdeeld in groepen met een rustige, normale of sportieve rijstijl.

De trainingen worden gegeven in de Duitse Eifel en Sauerland, de Dolomieten (Italië) en de Vercors aan de rand van de Franse Alpen in (Frankrijk).
Het zijn fantastische gebieden waar de motorrijder naast voldoende training zich ook in een ongedwongen vakantiesfeer zal wanen in sfeervolle goede hotels.

Aan het eind van de training ontvang je een certificaat waarmee je bij diverse verzekeringsmaatschappijen een rijvaardigheidskorting op uw verzekeringspremie kan krijgen.

Moto Sportivo rijvaardigheidtrainingen voor veiligheid en gezelligheid!
Individueel, met partner, familie, collega’s, vrienden, de motorclub enz.……

Op de hoogte blijven van de activiteiten van Moto Sportivo meldt je dan aan op de homepage www.moto-sportivo.nl voor het ontvangen van de nieuwsbrief. (vergeet niet te bevestigen via uw emailadres)
Bezoek de website: www.moto-sportivo.nl

Naar prijzen en beschikbare plaatsen: Moto Sportivo – Prijzen en beschikbare plaatsen
Naar het inschrijfformulier: Inschrijving Bergtraining
(Vermeld op het inschrijfformulier bij bijzonderheden Rijschool Preeker, Ed van der Lee, zo weet Moto Sportivo bij wie je vandaan komt)

Tot ziens op de volgende training.

Hoe kan ik mij opgeven?

Opgeven kan via onderstaand inschrijfformulier of Rijschool Preeker Wormerveer 075-6401064 of Rijschool Preeker Purmerend 0299-425848

Om een goede training te kunnen geven rijden we in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Door onderstaand formulier in te vullen heb je de meeste kans op een plek. Maar er bestaat een kans dat de bergtraining al vol zit.

Wij nemen na de ontvangst van je formulier zo snel mogelijk contact met je op om de data te bevestigen.

 


Formulier Bergtraining

Meld je nu aan door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Alle velden zijn verplicht.